Kornelius - badkamers en keukens
Tel. 0599 616016 | info@badkamersenkeukens.nl

Referenties

Kornelius Badkamers & Keukens biedt u graag volledige service. Van het advies tot de installatie. Hierbij een greep uit onze gerealiseerde projecten.

Mooie hoogglans keuken met keramiek blad

Onlangs is door Kornelius Badkamers & Keukens bij mij een nieuwe keuken geplaatst.

Waarom ik gekozen heb voor Kornelius?

Ten eerste de prettige wijze van voorlichting richting klant. Er is alle tijd en ruimte voor vraagstelling, zelfs na meerdere bezoeken aan de zaak.

Ten tweede vond ik het belangrijk dat alles werd geregeld binnen één bedrijf, in dit geval Kornelius. Alles was naadloos op elkaar afgestemd. Vanaf het moment van ontruiming van de oude keuken tot en met de ingebruikname van de nieuwe. Dit heeft er toe bijgedragen dat de keuken in vijf werkdagen compleet en gebruiksklaar was.

Ten derde de service. Men is behulpzaam bij het zoeken naar een snelle oplossing en afhandeling van het gevraagde.

Tevens hebben zowel de eigen als de ingehuurde werknemers zoals tegelzetter en voeger een snelle en accurate werkwijze. Het werk wordt, voor zover mogelijk, dagelijks keurig opgeruimd an afgevoerd. Ook dan is er nog ruimte voor extra vraagstelling en denkt men met de klant mee tijdens de plaatsing.

Ben dan ook zeer tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe keuken.

Groet Clara Broesder.

Keuken, badkamer, toilet en tegelvloer - Nieuw Buinen

"Wij hebben een badkamer, keuken, toilet en vloertegels laten plaatsen door Kornelius.  Het overleg is steeds prima geweest. Ook tijdens het plaatsen hadden we inbreng in eventuele veranderingen.

Keuken en laminaatvloer - Vriescheloo

In één zin: "Verbouwen zonder zorgen." 

"Prima overleg, bij vragen gewoon even bellen! Perfect geregeld, een aanrader voor iedereen die niet continu de tijd heeft om bij een verbouwing aanwezig te zijn."

Keuken en vloertegels - Westdorp

"Kornelius heeft er weer een tevreden klant bij. Met het samenstellen van onze keuken zijn we op uitstekende wijze en met veel geduld door de medewerkers van dit bedrijf geïnformeerd. Het plaatsen van de keuken en niet te vergeten het leggen van onze mooie tegelvloer is vakkundig en nauwkeurig uitgevoerd. Wij vinden het resultaat geweldig. Bent u van plan een nieuwe keuken te kopen, ga dan vooral kijken bij Kornelius! Volop keuze, goede voorlichting en een prettige samenwerking."

Harm en Trijn Oldengarm , Westdorp

Keuken familie Haan

"Wij hebben de hele keuken laten renoveren door Kornelius. Zowel het plaatsen van de keuken plaatsen als het stukadoorswerk (plafond en wanden) is door hen opgepakt. Voordeel vinden wij dat alle werkzaamheden door één bedrijf worden uitgevoerd, want alles is dan op elkaar afgestemd. Het personeel heeft alles keurig afgewerkt en was meedenkend als er zich onvoorziene problemen voordeden. Al met al goed afgewerkt."

Keuken familie Wolfs - Onstwedde

We zijn de winkel binnengestapt om ideeën op te doen.  Na te hebben rondgekeken hadden we een gesprek, waar direct een tekening uit voortvloeide. We zijn blij dat de keuken ook precies overeenkomt met het idee dat we hadden. Je zoekt iets uit in de showroom en dan hoop je maar dat het er thuis ook zo mooi uitziet.

We zijn op een prettige manier geholpen. Ook de montage thuis verliep vlekkeloos. Het is zeker een aanrader om bij Kornelius binnen te lopen.  

Fam. Wolfs

Keuken familie Beikes

"Zeer tevreden, alles naar wens afgewerkt. Dit is echt door vakmensen gebeurd. Tijdens de bouw werd goed overlegd. Prima, ga zo door!" 

Fam. E. Beikes, Stadskanaal

Badkamer familie Beikes - Stadskanaal

Naast de keuken, de bijkeuken en het toilet is ook de badkamer compleet vernieuwd bij de familie Beikes. Wij zijn blij dat ze tevreden zijn met het resultaat.

Badkamer Anita Bos

"Voor de verbouwing van mijn badkamer had ik  al een duidelijk beeld over wat ik zou willen. Toen ik bij Kornelius kwam, wisten ze precies wat ik bedoelde en ze kwamen met goede voorstellen en zelfs met extra aanvullingen die in het geheel pasten. Op basis van mijn ideeën en de ideeën van Kornelius kwamen we tot de totale inrichting van mijn badkamer. Hierna volgde een mooi uitgewerkte 3D-tekening van de badkamer.  Dit alles vond ik de doorslaggevende factor om met Kornelius in zee te gaan. Men denkt met je mee, voelt aan wat je wilt en ze nemen alle tijd voor je. Zo kom je samen tot een mooi geheel. Vanaf het begin was het gevoel goed.

De installatie verliep ook vlekkeloos. Goed vakmanschap en daarnaast ook nog netjes, want ja een verbouwing brengt toch enig ongemak met zich mee. Maar er werd alles gedaan om de overlast tot een minimum te beperken.

Het uiteindelijke resultaat is fantastisch, al zeg ik het zelf. Ik ben daarom vol lof over de inzet van Kornelius, van begin tot eind."

Anita Bos

Badkamer familie Klinkhamer - Gasselternijveen

"Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer.  Dit hebben we te danken aan Kornelius Badkamers & Keukens.

Met een ontwerp zijn we naar Kornelius gegaan. Door hun goede voorlichting, prettige samenwerking en vakkundige medewerkers heeft Kornelius onze wens kunnen verwezenlijken."

Fam. Klinkhamer, Gasselternijveen

Interieur Kaashuus - Gieten

"De samenwerking met Kornelius was geweldig.  Ze luisteren goed naar wat de klant wil.

We zijn een nieuwe kaaswinkel gestart in Gieten en Kornelius heeft het interieur verzorgd. We zijn echt heel goed te spreken over Kornelius, alles ziet er perfect uit."

Kaashuus
Stationsstraat 13b 
Gieten

Een afspraak maken?

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.