Kornelius - badkamers en keukens
Tel. 0599 616016 | info@badkamersenkeukens.nl

Een droombadkamer voor een eerlijke prijs

De mogelijkheden op het gebied van ligbaden en douchesystemen zijn eindeloos. Extra grote douchebakken, inloopdouches, hoekbaden, regendouche-installaties en bijvoorbeeld ligbaden. En het mooie is, niet voor iedere douche-oplossing is een complete renovatie benodigd. Er zijn ook talloze mogelijkheden om zonder hak- en breekwerk uw doucheruimte te upgraden.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer voor uw woning? Wij bieden alle onderdelen die nodig zijn om uw droombadkamer samen te stellen. Onze merken zijn zeer smaakvol te combineren om zo voor iedere stijl en ieder budget een passende badkamer te creëren.

Voor een optimaal resultaat inventariseren wij de thuissituatie, zodat de maten vast staan en de installatie perfect is. Gaat het bijvoorbeeld alleen om montage van de meubelen of moet er ook aan het leidingwerk worden gewerkt? We nemen u het meerwerk graag uit handen en schetsen een reëel beeld van de kosten. Samen zoeken we de badkameronderdelen die perfect passen bij uw smaak en de afmetingen van de badkamer. Wanneer u de badkamer heeft uitgezocht, is het tijd voor de installatie. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar onze vakkundige installateurs nemen u dit ook graag uit handen. Wij verzorgen dan het gehele traject in eigen beheer, inclusief bijkomende installatiewerkzaamheden, timmerwerk en bijvoorbeeld de vloer-, wand- en plafondafwerking.

http://www.baden-plus.nl/algemeen_paginas/acties/badkamerboek.html

Een afspraak maken?

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.