badkamer douche

Duurzame tegels

Onze tegels zijn niet alleen duurzaam, maar geven ook nog eens een geweldige sfeer aan uw woonruimte. Wij hebben zowel wand- als vloertegels in onze collectie die toepasbaar zijn voor zowel badkamers, keukens, woonkamers en/of terrassen. Kom ook vooral eens bij ons langs voor inspiratie.

KOM LANGS IN DE SHOWROOM 

(voor het maken van een ontwerp en/of prijsopgave is een afspraak noodzakelijk, om te oriënteren is de showroom volgens de huidige 'covid regels' geopend).

wij zijn telefonisch en per mail van maandag t/m vrijdag bereikbaar (met uitzondering van de feestdagen).

Mocht u toch graag verder willen met uw verhuis/verbouw plannen dan is het ook mogelijk dat we bij u thuis komen om op deze manier u verder te kunnen helplen en te komen tot eventuele ontwerpen c.q. prijsopgaven.

Het gemak en genot van een duurzaam product

Een nieuwe woning of uw bestaande woonruimte renoveren? Dan denkt u ongetwijfeld na over de inrichting ervan. Tegels voor wanden en vloeren zijn praktisch, duurzaam en sfeerbepalend. Kornelius Badkamers & Keukens biedt een uitgebreide collectie wand- en vloertegels. Uiteraard voor toepassing in badkamers en keukens, maar ook voor woonkamers en bijvoorbeeld terrassen. Wij bieden vele merken tegels van de beste kwaliteit en voor een betaalbare prijs.

Het plaatsen van de tegels

Heeft u tegels uitgezocht? Dan komen onze eigen tegelzetters ze bij u thuis zetten. Als u zelf de tegels wilt plaatsen, dan kan dat uiteraard ook.

Kom langs bij onze showroom

In onze showroom kunt u terecht voor inspiratie en vakkundig advies. Kom gerust eens langs of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers.

Kornelius Checkmark

Op maat

De keuken en badkamer worden naar uw wensen ontworpen en op maat voor u gemaakt.

Kornelius Checkmark

Alle stijlen

Van modern minimalistisch tot klassiek landelijk.

Kornelius Checkmark

Ruim assortiment

We werken met diversen fabrikanten en leveranciers waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Kornelius Checkmark

Vakmanschap

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en samenstellen van uw keuken en badkamer.

basic  hout colorker eterna wood carobati  carrelages tegels terras floorgres reverse sage  muurtegel vloertegels reverse

Kornelius Checkmark

1. Kom in de winkel

Wilt u graag een ontwerp? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd vrij kunnen maken om tot een ontwerp te komen.

Kornelius Checkmark

2. Meet service

Of u nou zelf voor de montage zorg draagt of dat wij voor u monteren. We komen altijd langs om alles in te meten zodat er géén discussie kan ontstaan over de maatvoering.

Kornelius Checkmark

3. Planning

In overleg met u maken we een planning voor de levering of uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij mag u er van uitgaan dat de werkzaamheden aaneensluitend worden uitgevoerd.

Kornelius Checkmark

4. Levering

Uw keuken, badkamer of tegels wordt in overleg met u thuis bezorgd.

Kornelius Checkmark

5. Montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer op vakkundige manier wordt gemonteerd en aangesloten. Tevens kunnen we voor u ook de demontage verzorgen, het leidingwerk aanpassen en eventueel stukadoorswerkzaamheden.