badkamer

Prachtige badkamers

Altijd al de badkamer van uw dromen willen hebben? Wij nemen u graag het werk uit handen en helpen u bij het inventariseren van de huissituatie en de installatie. Wilt u graag inspiratie op doen en zien welke opties er allemaal zijn? Kom dan gerust een kijkje nemen.

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

(voor het maken van een ontwerp en/of prijsopgave is een afspraak noodzakelijk, om te oriënteren is de showroom volgens de huidige 'covid regels' geopend).

wij zijn telefonisch en per mail van maandag t/m vrijdag bereikbaar (met uitzondering van de feestdagen).

Mocht u toch graag verder willen met uw verhuis/verbouw plannen dan is het ook mogelijk dat we bij u thuis komen om op deze manier u verder te kunnen helplen en te komen tot eventuele ontwerpen c.q. prijsopgaven.

Badkamers bij Kornelius Badkamers & Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen of complete badkamers. We hebben eindeloze mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen droombadkamer. We leveren alle onderdelen en installeren wanneer nodig de badkamer voor u. Door de perfecte combinaties kunt u er samen met ons voor zorgen dat u de badkamer krijgt die u altijd al heeft willen hebben. Ook kunnen we voor elk budget de juiste badkamer vinden en creëren.

Gerealiseerde projecten

Kornelius Checkmark

Op maat

De keuken en badkamer worden naar uw wensen ontworpen en op maat voor u gemaakt.

Kornelius Checkmark

Alle stijlen

Van modern minimalistisch tot klassiek landelijk.

Kornelius Checkmark

Ruim assortiment

We werken met diversen fabrikanten en leveranciers waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Kornelius Checkmark

Vakmanschap

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en samenstellen van uw keuken en badkamer.

Kornelius Checkmark

1. Kom in de winkel

Wilt u graag een ontwerp? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd vrij kunnen maken om tot een ontwerp te komen.

Kornelius Checkmark

2. Meet service

Of u nou zelf voor de montage zorg draagt of dat wij voor u monteren. We komen altijd langs om alles in te meten zodat er géén discussie kan ontstaan over de maatvoering.

Kornelius Checkmark

3. Planning

In overleg met u maken we een planning voor de levering of uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij mag u er van uitgaan dat de werkzaamheden aaneensluitend worden uitgevoerd.

Kornelius Checkmark

4. Levering

Uw keuken, badkamer of tegels wordt in overleg met u thuis bezorgd.

Kornelius Checkmark

5. Montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer op vakkundige manier wordt gemonteerd en aangesloten. Tevens kunnen we voor u ook de demontage verzorgen, het leidingwerk aanpassen en eventueel stukadoorswerkzaamheden.