badkamer douche

Bad en douche

Een schaakbordachtige opzet van horizontale en verticale lijnen voor een stadsplan. De lijnen zijn te beschouwen als de wegen, de tussenruimten als de gebouwen. De Grieken kenden al een stadsplattegrond met een grid.

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

Een droombadkamer voor een eerlijke prijs

De mogelijkheden op het gebied van ligbaden en douchesystemen zijn eindeloos. Extra grote douchebakken, inloopdouches, hoekbaden, regendouche-installaties en bijvoorbeeld ligbaden. En het mooie is, niet voor iedere douche-oplossing is een complete renovatie benodigd. Er zijn ook talloze mogelijkheden om zonder hak- en breekwerk uw doucheruimte te upgraden.

Badkamer voor iedere stijl en budget

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer voor uw woning? Wij bieden alle onderdelen die nodig zijn om uw droombadkamer samen te stellen. Onze merken zijn zeer smaakvol te combineren om zo voor iedere stijl en ieder budget een passende badkamer te creëren.

Samen voor het beste restultaat

Voor een optimaal resultaat inventariseren wij de thuissituatie, zodat de maten vast staan en de installatie perfect is. Gaat het bijvoorbeeld alleen om montage van de meubelen of moet er ook aan het leidingwerk worden gewerkt? We nemen u het meerwerk graag uit handen en schetsen een reëel beeld van de kosten. Samen zoeken we de badkameronderdelen die perfect passen bij uw smaak en de afmetingen van de badkamer. Wanneer u de badkamer heeft uitgezocht, is het tijd voor de installatie. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar onze vakkundige installateurs nemen u dit ook graag uit handen. Wij verzorgen dan het gehele traject in eigen beheer, inclusief bijkomende installatiewerkzaamheden, timmerwerk en bijvoorbeeld de vloer-, wand- en plafondafwerking.

Kornelius Checkmark

Op maat

De keuken en badkamer worden naar uw wensen ontworpen en op maat voor u gemaakt.

Kornelius Checkmark

Alle stijlen

Van modern minimalistisch tot klassiek landelijk.

Kornelius Checkmark

Ruim assortiment

We werken met diversen fabrikanten en leveranciers waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Kornelius Checkmark

Vakmanschap

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en samenstellen van uw keuken en badkamer.

Kornelius Checkmark

1. Kom in de winkel

Wilt u graag een ontwerp? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd vrij kunnen maken om tot een ontwerp te komen.

Kornelius Checkmark

2. Meet service

Of u nou zelf voor de montage zorg draagt of dat wij voor u monteren. We komen altijd langs om alles in te meten zodat er géén discussie kan ontstaan over de maatvoering.

Kornelius Checkmark

3. Planning

In overleg met u maken we een planning voor de levering of uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij mag u er van uitgaan dat de werkzaamheden aaneensluitend worden uitgevoerd.

Kornelius Checkmark

4. Levering

Uw keuken, badkamer of tegels wordt in overleg met u thuis bezorgd.

Kornelius Checkmark

5. Montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer op vakkundige manier wordt gemonteerd en aangesloten. Tevens kunnen we voor u ook de demontage verzorgen, het leidingwerk aanpassen en eventueel stukadoorswerkzaamheden.