Wij inventariseren uw welnesswensen

Bij aanvang van uw samenwerking met Kornelius Badkamers & Keukens inventariseren wij uw wensen en de functies die uw badkamer dient te krijgen. Vervolgens gaan wij op locatie het geheel meten zodat het ontwerp nauwkeurig op tekening kan worden verwerkt. Uiteraard kunt u ook zelf een tekening aanleveren. Op deze manier bepalen wij heel bewust het materiaal en de plaats van het te vervaardigen product en kan het product optimaal worden afgestemd op de rest van het interieur.

De volgende stap is het ontwerp van het maatwerk en het uitbrengen van een prijsopgave. Het voordeel van onze werkwijze is dat wij u een offerte op maat kunnen bieden. Onaangename verrassingen achteraf zult u bij Kornelius Badkamers & Keukens dan ook niet ervaren.

Kornelius Checkmark

Op maat

De keuken en badkamer worden naar uw wensen ontworpen en op maat voor u gemaakt.

Kornelius Checkmark

Alle stijlen

Van modern minimalistisch tot klassiek landelijk.

Kornelius Checkmark

Ruim assortiment

We werken met diversen fabrikanten en leveranciers waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Kornelius Checkmark

Vakmanschap

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en samenstellen van uw keuken en badkamer.

Kornelius Checkmark

1. Kom in de winkel

Wilt u graag een ontwerp? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd vrij kunnen maken om tot een ontwerp te komen.

Kornelius Checkmark

2. Meet service

Of u nou zelf voor de montage zorg draagt of dat wij voor u monteren. We komen altijd langs om alles in te meten zodat er géén discussie kan ontstaan over de maatvoering.

Kornelius Checkmark

3. Planning

In overleg met u maken we een planning voor de levering of uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij mag u er van uitgaan dat de werkzaamheden aaneensluitend worden uitgevoerd.

Kornelius Checkmark

4. Levering

Uw keuken, badkamer of tegels wordt in overleg met u thuis bezorgd.

Kornelius Checkmark

5. Montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer op vakkundige manier wordt gemonteerd en aangesloten. Tevens kunnen we voor u ook de demontage verzorgen, het leidingwerk aanpassen en eventueel stukadoorswerkzaamheden.