Inbouwapparatuur met optimaal bedieningsgemak

Kornelius Badkamers & Keukens biedt verscheiden merken keukenapparatuur, ook wat betreft design, materiaal en kleur. Voor een juist(e) koelkast, vaatwasser, oven, afzuigsysteem en fornuis kunt u dan ook goed bij ons terecht. Bij de aanschaf van inbouwapparatuur zijn naast bedieningsgemak en bruikbaarheid ook zaken als veiligheid, isolatie en stroomverbruik belangrijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze merken

Kornelius Badkamers & Keukens is officieel Neff Select dealer en biedt daarnaast onder andere de volgende merken:

Kom bij ons langs

Tevens kunt u bij onze zaak in Stadskanaal terecht voor diverse accessoires, zoals afvalemmers, verlichting, relingsystemen, kooktoebehoren en bijvoorbeeld beeld- en geluidapparatuur voor in uw keuken en/of badkamer. Kom vooral eens bij ons langs!

Kornelius Checkmark

Op maat

De keuken en badkamer worden naar uw wensen ontworpen en op maat voor u gemaakt.

Kornelius Checkmark

Alle stijlen

Van modern minimalistisch tot klassiek landelijk.

Kornelius Checkmark

Ruim assortiment

We werken met diversen fabrikanten en leveranciers waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Kornelius Checkmark

Vakmanschap

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en samenstellen van uw keuken en badkamer.

Kornelius Checkmark

1. Kom in de winkel

Wilt u graag een ontwerp? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd vrij kunnen maken om tot een ontwerp te komen.

Kornelius Checkmark

2. Meet service

Of u nou zelf voor de montage zorg draagt of dat wij voor u monteren. We komen altijd langs om alles in te meten zodat er géén discussie kan ontstaan over de maatvoering.

Kornelius Checkmark

3. Planning

In overleg met u maken we een planning voor de levering of uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij mag u er van uitgaan dat de werkzaamheden aaneensluitend worden uitgevoerd.

Kornelius Checkmark

4. Levering

Uw keuken, badkamer of tegels wordt in overleg met u thuis bezorgd.

Kornelius Checkmark

5. Montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer op vakkundige manier wordt gemonteerd en aangesloten. Tevens kunnen we voor u ook de demontage verzorgen, het leidingwerk aanpassen en eventueel stukadoorswerkzaamheden.