Het gemak van een partner die alles uit handen neemt

Is uw keukenontwerp naar wens? Dan dient de volgende vraag zich aan: gaat u de keuken zelf installeren of laat u alles aan Kornelius Badkamers & Keukens over? Als u voor Kornelius kiest, kiest u voor zekerheid. Want met onze vakmensen bent u verzekerd van garantie op montage. Wij voeren alles in eigen beheer uit, inclusief alle bijkomende installatiewerkzaamheden (inclusief eventueel timmerwerk en de afwerking van vloer, wand en plafond). Zodra onze monteurs klaar zijn met de werkzaamheden, heeft u een perfect werkende keuken waarin u meteen heerlijk kunt kokkerellen.

Oftewel: optimaal genieten van uw keukenbeleving!

Onze servicedienst staat voor u klaar!

Levering en montage

Kornelius Badkamers & Keukens beschikt over een eigen montagedienst die de keuken bij u thuis levert en naar wens ook installeert. Wij garanderen:

Kornelius Checkmark

Op maat

De keuken en badkamer worden naar uw wensen ontworpen en op maat voor u gemaakt.

Kornelius Checkmark

Alle stijlen

Van modern minimalistisch tot klassiek landelijk.

Kornelius Checkmark

Ruim assortiment

We werken met diversen fabrikanten en leveranciers waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Kornelius Checkmark

Vakmanschap

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en samenstellen van uw keuken en badkamer.

Kornelius Checkmark

1. Kom in de winkel

Wilt u graag een ontwerp? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd vrij kunnen maken om tot een ontwerp te komen.

Kornelius Checkmark

2. Meet service

Of u nou zelf voor de montage zorg draagt of dat wij voor u monteren. We komen altijd langs om alles in te meten zodat er géén discussie kan ontstaan over de maatvoering.

Kornelius Checkmark

3. Planning

In overleg met u maken we een planning voor de levering of uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij mag u er van uitgaan dat de werkzaamheden aaneensluitend worden uitgevoerd.

Kornelius Checkmark

4. Levering

Uw keuken, badkamer of tegels wordt in overleg met u thuis bezorgd.

Kornelius Checkmark

5. Montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer op vakkundige manier wordt gemonteerd en aangesloten. Tevens kunnen we voor u ook de demontage verzorgen, het leidingwerk aanpassen en eventueel stukadoorswerkzaamheden.