logo

Werkbladen en tegels bepalen de sfeer

Het materiaal in de keuken waarmee u het meest in aanraking zult komen, is toch wel het werkblad. Het kiezen van het juiste werkblad en de juiste vloer- en wandafwerking voor uw keuken is dan ook erg belangrijk. Bij Kornelius Badkamers & Keukens wordt veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de tegels en werkbladen. Het aanbod is bij ons bovendien zeer groot. Waarom? Omdat wij vinden dat het werkblad en de tegels de sfeer in uw nieuwe keuken bepalen. De keuze uit materialen, kleuren en de grootte van de tegels is hierbij erg belangrijk en wij vinden dat u hierin niet mag worden beperkt.

Onze materialen

De materialen variëren van kunststof tot roestvrij staal, van graniet tot glas en van composiet tot beton. En dat alles al dan niet met motief, een gladde of ruwe afwerking, verschillende randafwerkingen en in vele kleuren. Werkbladen vindt u bij Kornelius van glas, volkunststof, toplaminaat, terazzo, graniet, beton, composietsteen en RVS.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom in Stadskanaal geven wij u graag meer informatie over de voor- en nadelen van de diverse materialen.

Kornelius Checkmark

Op maat

De keuken en badkamer worden naar uw wensen ontworpen en op maat voor u gemaakt.

Kornelius Checkmark

Alle stijlen

Van modern minimalistisch tot klassiek landelijk.

Kornelius Checkmark

Ruim assortiment

We werken met diversen fabrikanten en leveranciers waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Kornelius Checkmark

Vakmanschap

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en samenstellen van uw keuken en badkamer.

Kornelius Checkmark

1. Kom in de winkel

Wilt u graag een ontwerp? Dan is het handig om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd vrij kunnen maken om tot een ontwerp te komen.

Kornelius Checkmark

2. Meet service

Of u nou zelf voor de montage zorg draagt of dat wij voor u monteren. We komen altijd langs om alles in te meten zodat er géén discussie kan ontstaan over de maatvoering.

Kornelius Checkmark

3. Planning

In overleg met u maken we een planning voor de levering of uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij mag u er van uitgaan dat de werkzaamheden aaneensluitend worden uitgevoerd.

Kornelius Checkmark

4. Levering

Uw keuken, badkamer of tegels wordt in overleg met u thuis bezorgd.

Kornelius Checkmark

5. Montage

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer op vakkundige manier wordt gemonteerd en aangesloten. Tevens kunnen we voor u ook de demontage verzorgen, het leidingwerk aanpassen en eventueel stukadoorswerkzaamheden.